Menu
menu      Nawet najbardziej wrażliwa osoba na świecie może się przyzwyczaić do robienia okropnych rzeczy.
menu      KRUPNIK z mięsem 850g
menu      KRUPNIK z mięsem
menu      Krupnioki i moczka
menu      CUBE Amortyzowany Shimano
menu      brakteat Leszka
menu      Lena Dunham
menu      bramy szybkobieżnej
menu      24VDC 55kW
menu      KRUPS NOWY GRATIS 50ZŁ
menu      mdf skóra 133
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • bezglutenowo.pev.pl
  • Nawet najbardziej wrażliwa osoba na świecie może się przyzwyczaić do robienia okropnych rzeczy.

    Krupnioki i moczka czyli gawędy o kuchni śląskiej
    Krupnioki i moczka czyli gawędy o kuchni śląskiej-potrawy ślaskie(przepisy podania) stron 199 autor Wera Sztabowa-odbiór lub wysyłka
    Link: olx.pl/oferta/CID751-IDgFsWD.html



    Książki z przepisami kulinarnymi. Część II
    Posiadam kolekcję rożnych książek kucharskich. Większość z nich jest w oprawie twardej introligatorskiej.

    36.Wycieczki, biwaki, urlopy – Anna Czerni, Anna Kornecka – WATRA 1972 - opr. twarda introligatorska

    37.Potrawy z różnych stron świata – Maciej E. Halbański – WATRA 1972 - opr. twarda introligatorska

    38.Piwo w naszym domu – Barbara Pokorska – WATRA 1972 - opr. miękka

    39.Potrawy z królików – Wojciech Tatarczuch – WATRA 1987 - opr. miękka

    40.500 potraw z ziemniaków – W.A. Bołotnikowa, L.M. Wapielnik – PWLiR 1987 - opr. twarda introligatorska

    41.Dobra kuchnia t 1 i 2 – Praca zbiorowa – WATRA 1976 - opr. twarda introligatorska

    42.Domowe ciasta i desery – Joanna Dmochowska Górska – WATRA 1976 - opr. twarda introligatorska

    43.Desery zimne – Małgorzata Borczak- Presspol 1989 - opr. twarda introligatorska

    44.Rośliny przyprawowe i przyprawy w kuchni węgierskiej - Vilmos Romváry – PWRiL 1987 - opr. twarda introligatorska

    45.Roślinne leki ludowe- Jan Muszyński –LSW 1954 - opr. twarda introligatorska

    46.Encyklopedia kulinarna –Anna Kwapisz Kulińska –Akfa 1996 - opr. twarda

    47.Małe dania – Barbara Bytnerowicz –Watra - opr. twarda

    48.Leksykon sztuki kulinarnej – Maciej E. Halbański – Watra 1986 - opr. twarda

    49.Współczesna kuchnia polska – Henryk Dębski – Interpress 1985 - opr. twarda introligatorska

    50.W staropolskiej Kuchni– Maria Lemnis, Henryk Vitry – Interpress - opr. twarda

    51.Harcerska Kuchnia – F. Starzyńska, M. Głowińska – Horyzonty 1972 – opr. miękka

    52.Przetwory domowe z owoców i warzyw – Tadeusz Cymer – PWRiL 1965 - opr. twarda introligatorska

    53.Lecznicze smakołyki – Andrzej J. Sarwa – AWK „KS” 1993 - opr. twarda introligatorska

    54.Smacznie i zdrowo od rana do wieczora – Jadwiga Kłosowska – ZW CRS 1973 - opr. twarda introligatorska

    55.Pasztety, paszteciki, kanapki – Helena Kulzowa-Hawliczek, Irena Kotowicz – WATRA 1971 - opr. twarda introligatorska

    56.Kuchenka mikrofalowa – Sara Brown – WiŻ 1995 - opr. twarda

    57.Apteka natury – Jadwiga Górnicka - RSW „PKR”, broszura 1988 - opr. twarda introligatorska

    58.Z rondlem i anegdotą przez wieki – Barbara Hołub – Przyjaciółka 1993 - opr. twarda introligatorska

    59.Pierwszy polski słownik ziołolecznictwa –Wiktor Janusz Pajor – SPAR 1992 - opr. twarda

    60.Przysmaki z miodu – W.W. Szarow – WPLIS 1967 , broszura – opr. miękka

    61.Desery i napoje – Barbara Brzozowska-Bączkiewicz –ALFA 1985 – opr. miękka

    62.Przepisy kulinarne – Jadwiga Łukasik – Wydawnictwo Spółdzielcze 1990 – opr. miękka

    63.Potrawy staropolskie i regionalne – Barbara Snaglewska, Irmina Zahorska – Wydawnictwo Spółdzielcze 1989 – opr. miękka

    64.Domowe przetwory z mięsa- Władysław Poszepczyński –Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 1987 – opr. miękka

    65.Biblioteczka poradnika domowego, Polubić kapustę – Pruszyński i S-ka 1998 – broszura

    66.Biblioteczka poradnika domowego, Przepisy czytelników –lato – Pruszyński i S-ka 1993 – broszura

    67.Krupnioki i moczka – Wera Sztabowa – Wydawnictwo Śląsk 1985 - opr. twarda introligatorska

    68.Kuchárska kniha - Imrich Sečanský -Vydavatelstvo osveta 1982 - opr. twarda

    69.Венгерская кухня - Карол Гундель – 1976 - opr. twarda
    Link: olx.pl/oferta/CID751-ID6ypXB.html


    12 różnych książek kucharskich Cena za cały zestaw Tytuły w opisie
    Z powodu problemów z aparatem zdjęcia dodam nieco później.



    Do sprzedania mamy 12 książek kucharskich:

    1 - W.Sztabowa "Krupnioki i moczka czyli gawędy o kuchni śląskiej"

    2 - A.Stradecka "Obiady błyskawiczne"

    3 - E.Krzyżanowska "Gotujemy w plenerze"

    4 - "Wykwintnie i skromnie - Sniadania, obiady, kolacje" wg. książki kucharskiej M.Monatowej.

    5 - "Regionalna Kuchnia Polska - Mazowsze" - zebrała: M.Orłowska

    6 - E.Monspart, M.Salamon "Gotujmy inaczej"

    7 - "Z Tobą w kuchni Bułgarskiej, Greckiej, Jugosłowiańskiej, Tureckiej" zespół autorów.

    8 - D.Szepietowski "100 potraw ze śledzi"

    9 - A.Czerni "W kuchni bez kompleksów"

    10 - A.Gasik "Spiżarnia domowa"

    11 - H.Kluzowa-Hawliczek, I.Kotowicz "Pasztety, paszteciki, kanapki"

    12 - M.Kuroń "Wina, miody, nalewki"



    Wszystkie książki są w stanie b.dobrym i dobrym.

    Książki wydawane w różnych latach, ale przepisy jak to przepisy - nie tracą na ważności.



    Cena jest za cały zestaw.



    Odbiór najlepiej osobisty, wysyłka możliwa - koszt wg. poczty, nie wysyłamy za pobraniem (niestety mieliśmy już kilka nieodebranych, a koszta poniesione w pełni).



    Sprzedaż prywatna, książki zdublowane w naszej kuchni.

    Link: olx.pl/oferta/CID751-IDgOqSp.html


  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • 3lo.htw.pl
  • Design by flankerds.com